Kundsupport & helpdesk

Effektivare medarbetare och nöjdare kunder

VisionFlow är ett kraftfullt verktyg för att leverera bra support för produkter eller tjänster till kunder och slutanvändare. Vårt system är lätt att använda, mycket flexibelt och konfigurerbart. Kom igång snabbt med hjälp av en enkel konfiguration eller välj en mer avancerad uppsättning.

Supportcenter med kunskapsbas

Strukturera upp supporten med hjälp av en kunskapsbas. Säkerhetsställ en enhetlig kvalitet med all information samlad på ett och samma ställe. Slipp missförstånd och oklarheter genom tillgången av redan dokumenterad information för alla användare. Kunskapsbasen underlättar för organisationen genom att göra supporten mindre personberoende och ger möjligheten för alla att dela kunskap mellan varandra

Full koll på ärendets status och hantering

Få full koll på ärendets status och hur det hanteras genom att identifiera, dokumentera, följa upp och lösa frågor eller problem som uppstår under projektets gång. Med VisionFlows ärendehanteringssystem kan du centralisera alla dessa problem på ett ställe, vilket gör det lättare att hålla koll på framstegen och se till att inget faller mellan stolarna.

Telefon, e-post, chatt - samlade i ett system

Missa aldrig en uppgift – med VisionFlow organiseras alla dina uppgifter på en central plats med fullständig spårbarhet, oavsett om de togs emot via chatt, telefon, e-post eller webbformulär. Säkerställ snabba svar och håll alltid koll på dina uppgifter med VisionFlow

k

Ärenden skapas direkt i VisionFlow

När ett inkommande e-postmeddelande tas emot genereras automatiskt ett motsvarande ärende i VisionFlow. Våra ärenden är anpassade för att säkerställa att all viktig information registreras korrekt och tilldelas rätt person eller team. Vårt mål är att effektivisera vårt arbetsflöde och säkerställa en effektiv hantering av alla problem som kommer i er väg.

Få ut mer av kundsupporten

v

Live-chatt

Live-chattmodulen gör det enkelt för er att kommunicera med era slutanvändare och kunder via en online live-chatt.

Kunskapsbas

Tillåt era användare och kunder att söka i kunskapsbasen efter svar till sina frågor. Håll era interna dokument privata.

Z

SLA-hantering

Försäkra er om att ni lever upp till era service nivåer som att svara en kund inom 2 dagar, eller att lösa incidenter inom 24 timmar.

Emailintegration

Emailintegrationen ger er möjligheten att konfigurera ett projekt till att skapa ärenden och kommentarer baserat på inkommande email.

Ärendehantering

Prenumerera på händelser, tagga ärenden, byt ägare eller avdelning, kommunicera privat och med användarna – allt i samma vy.

Ärendeplanering

Sätt upp återkommande ärenden, möten, kontraktsdatum och påminnelser för att försäkra er om att inget ärende glöms bort. 

Tjänstekatalog

Sätt upp en tjänstekatalog där era kunder kan välja och vraka bland era tillgängliga produkter. Snabbt och enkelt.

Dashboard

Dashboarden är tänkt att vara startsidan, där ni får en överblick över och kan organisera era ärenden. Konfigurerbar efter era behov.

s

Incidenthantering

Hantera incidenter snabbt genom att säkerställa att rätt team tar ägandeskap av incidenten. Håll er sedan uppdaterade hur arbetet går.

n

Tillgångshantering

En kraftfull CMDB hjälper er strukturera och hålla koll på alla era produkter, tjänster, dokument och tillgångar.

w

Multi-kanalskommunikation

Ärenden i VisionFlow kan skapas från inkommande mail, sms, formulär, telefon och manuellt i systemet.

r

Problemhantering med KEDB

Håll bättre koll på era kända fel/problem. Dra enkelt ut rapporter eller använd er av ärendefiltrering. 

Få en överblick av ärenden och er supportprocess genom dashboarden

Skapa en gemensam dashboard som ger en överblick på alla ärenden och hur arbetet fortgår. Avgör vilken data som är viktig för just din organisation och inkludera den på er dashboard. Det går snabbt att se vilka ärenden som ska prioriteras och vilka som är på väg att slutföras. Utöver en gemensam dashboard kan varje användare också ha en personlig dashboard där man kan få en specifik överblick på sitt egna arbete. 

”Supportanvändare har idag högre krav på insyn och transparens, de vill veta vad som händer med deras ärenden. […] VisionFlow uppfyller våra krav och mer därtill.”

Robert Gehring, Chef för medlems-, förlags- och kundservice på STIM

Läs kundberättelse

Anpassa VisionFlow så det passar er

Dessa lösningar i VisionFlow kan också vara intressanta

l

Ärendehantering

Hantera, organisera och kommunicera ärenden effektivt

CRM

Hantera alla kundinteraktioner på samma ställe

Produktutveckling

Sammanför hela organisationen för snabbare och enklare kommunikation

Vill ni komma igång redan idag?