Energiföretag

Behov

Transparens
Spårbarhet
Effektiva arbetsprocesser

Z

Favoritfunktioner

Ärendehantering
Dashboarden
Användarrättigheter

Hedemora Energi är ett energiföretag baserat i Sverige. 

Vi har intervjuat Ida Sandnabba, tjänsteägare för VisionFlow på Hedemora Energi som har en installerad version av systemet.

Läs mer om Hedemora Energi

Vad anser ni är så bra med Visionera och VisionFlow?

”Vi valde VisionFlow dels för att det är så flexibelt, dels för att man kan arbeta med så många olika typer av ärenden i systemet och dels för att det finns så många olika typer av rättigheter man kan använda.

Under tiden vi har använt VisionFlow har vi också effektiviserat våra interna processer och då har systemet varit ett väldigt bra stöd. Det är ett kontinuerligt arbete och vi arbetar mycket enligt Lean och ITIL. Det finns väldigt stora möjligheter både med verktyget i sig och att fortsätta effektivisera arbetsprocesserna.

Dessutom får vi alltid snabb och bra återkoppling från Visioneras support när vi behöver det. Det är aldrig något som faller mellan stolarna.”

{
”Vi valde VisionFlow dels för att det är så flexibelt, dels för att man kan arbeta med så många olika typer av ärenden i systemet och dels för att det finns så många olika typer av rättigheter man kan använda.”

Ida Sandnabba
Hedemora Energi, Tjänsteägare

Vilken är den bästa funktionen med VisionFlow?

”För mig som handlägger remissärenden är den funktionen bäst! Att alla kan arbeta parallellt och oberoende av varandra med ett ärende samtidigt som man har bra kontroll och bra översikt över hela ärendet och genom hela processen. Det är mycket viktigt och mycket bra!”

 

Om Visionera/VisionFlow vore ett djur, vilket djur skulle det då vara?

”Vilken svår fråga! Då skulle jag säga en spindel! Som en spindel i nätet. Som har koll på det mesta, griper över många områden, kopplar ihop allt och alla med varandra och slutligen är det system genom vilket allt går. Det är bra!”

Med det tackar vi Ida och önskar henne lycka till på Hedemora Energi!

 

UPPHOVSRÄTTSORGANISATION

VÅRDFÖRETAG

FACILITY MANAGEMENT

Vill ni komma igång redan idag?