Projekthantering

Ta era
projekt i mål
med VisionFlow

Samla alla projekt på ett och samma ställe. All data och alla dokument, aktiviteter och medlemmar kommer att vara tydligt organiserade och tillgängliga för projektgruppen när som helst och var som helst. 

Samla alla era projekt på ett ställe

Med VisionFlow får ni smidiga arbetsflöden som motverkar förseningar genom att ha all information samlat på ett ställe som därmed leder till projekt som är färdiga i tid, minskade kostnader och nöjda kunder.

Alla dokument, aktiviteter, medlemmar och data samlat

Alla vill jobba effektivt och felxibelt – och det är precis vad ni gör i VisionFlow. Ni har tillgång till alla era projekt när som helst, var som helst och kan tilldela uppgifter och definiera ansvarsområden enkelt.

Hantera planering, implementering och uppföljning

Ni kan med enkelhet hantera hela projektets livscykel från planering, implementering till uppföljning i VisionFlow. Låt projektöversikterna i VisionFlow hjälpa er komma i mål utan förseningar.

Full koll på resurser, kostnader och tid som beslutsstöd

Med allt i ett och samma system blir det enkelt att hålla koll på resurser, tid och kostnader. Ta även snabbare beslut utan tidsödande diskussioner och onödigt långa e-postmeddelanden.

Få ut mer av projekthanteringen

d

Planeringsvy

Planera uppgifter med hjälp av planeringsvyn. Det är enkelt att arbeta mellan sprintar, ranka ärenden och sätta estimat.

Kunskapsbas

Tillåt era användare och kunder att söka i kunskapsbasen efter svar till sina frågor. Håll era interna dokument privata.

Z

SLA-hantering

Försäkra er om att ni lever upp till era service nivåer som att svara en kund inom 2 dagar, eller att lösa incidenter inom 24 timmar.

Emailintegration

Emailintegrationen ger er möjligheten att konfigurera ett projekt till att skapa ärenden och kommentarer baserat på inkommande email.

Ärendehantering

Prenumerera på händelser, tagga ärenden, byt ägare eller avdelning, kommunicera privat och med användarna – allt i samma vy.

Kalendervy

Använd denna vy för en överblick över den närmsta tiden med ärenden, sprintar, att-göra-ärenden och viktiga datum.

Behörigheter

Hantera vilka användare som har behörighet till era projekt. Ni kan även begränsa dessa, så att vissa kan se men inte editera information.

Dashboard

Dashboarden är tänkt att vara startsidan, där ni får en överblick över och kan organisera era ärenden. Konfigurerbar efter era behov.

U

Tillgängliga resurser

Här ser ni enkelt vecka för vecka vilka medarbetare som finns tillgängliga. Detta kommer underlätta ert planeringsarbete.

n

Projektmallar

Om ni ofta arbetar i nya projekt men gärna behåller liknande struktur kan mallar vara något för er. Superenkelt att starta upp fler och nya projekt.

w

Stöd för er metodik

VisionFlow stödjer flera populära projektmetodiker så som Agile, Lean och PMBOK. Systemet är anpassningsbart till just er metodik. 

f

Sammanfattning

Genom projektsammanfattningen får ni en överblick över era projekt. Välj visualisering själv – lista, tabell  eller  diagram.

Ta hjälp av de olika vyerna

Du kan på flera olika sätt visualisera och strukturera upp projekt i VisionFlow för att bäst passa er.

Filtrera kalendervyn på personer, kontrakt, ärenden och mycket mer för att lokalisera resurser och flaskhalsar tidigt.

Vi får en pålitlig finansiell kontroll som vi är fullt beroende av. Systemet är högst kritiskt för vår verksamhet.

Erik Sandström, Senior System Specialist på Polystar

Läs kundberättelse

Sätt upp VisionFlow som det passar er

Andra lösningar i VisionFlow som kan vara intressanta för er

l

Ärendehantering

Hantera, organisera och kommunicera ärenden effektivt

Produktutveckling

Sammanför hela organisationen för snabbare och enklare kommunikation

Inventariehantering

Bygg en komplett databas med all inventering och koppla dessa till ärenden och mycket mer

Vill ni komma igång med VisionFlow redan idag?