Projekthantering

Ta era
projekt i mål
med VisionFlow

Samla alla projekt på ett och samma ställe. All data och alla dokument, aktiviteter och medlemmar kommer att vara tydligt organiserade och tillgängliga för projektgruppen när som helst och var som helst. 

Projekthantering

VisionFlow gör det enkelt att planera och hantera företagets olika projekt, oavsett var du befinner dig. Med smartboards effektiviseras den interna kommunikationen och med detaljerade finansiella översikter får du full kontroll över intäkter, kostnader och resultat i realtid.

När projektet är slutfört kan du granska och utvärdera nyckeltal med hjälp av det effektiva analys- och rapporteringsverktyget.

Projekthantering med VisionFlow

Samla alla projekt på ett ställe

Med VisionFlow får ni smidiga arbetsflöden som motverkar flaskhalsar genom att samla all information på ett ställe. För att lättare kunna slutföra projekt i tid, minska kostnader och få nöjda kunder.

Jobba effektivt och samarbeta enkelt

I VisionFlow kan ni jobba effektivt och samarbeta enkelt inom projektgruppen. Ni har tillgång till alla era projekt när som helst, var som helst och kan tilldela uppgifter och definiera ansvarsområden sömlöst. 

Hantera hela projektet

Ni kan med enkelhet hantera hela projektets livscykel från planering, implementering till uppföljning i VisionFlow. Låt projektöversikterna i VisionFlow hjälpa er komma i mål utan förseningar.

Ärendehantering

Med VisionFlow kan du hantera alla typer av ärenden: uppgifter, krav, buggar, testfall, supportfrågor, förfrågningar- och mycket mer. Ni sätter upp era ärendetyper med den information som är viktig för ert arbete.

Kunskapsbas

VisionFlow är dessutom försedd med en omfattande kunskapsbas där användare kan hitta värdefull information i form av detaljerade lösningsartiklar och andra hjälpmedel.

Få full koll

Med allt i samma system blir det enkelt att hålla koll på resurser, tid och kostnader. Det hjälper också att ta snabba beslut utan tidsödande diskussioner, försenade möten och borttappade e-postmeddelanden.

Ta hjälp av de olika vyerna

Du kan på flera olika sätt visualisera och strukturera upp projekt i VisionFlow för att bäst passa er.

Filtrera kalendervyn på personer, kontrakt, ärenden och mycket mer för att lokalisera resurser och flaskhalsar tidigt.

Vi får en pålitlig finansiell kontroll som vi är fullt beroende av. Systemet är högst kritiskt för vår verksamhet.

Erik Sandström, Senior System Specialist på Polystar

Läs kundberättelse

Få ut mer av projekthanteringen

d

Planeringsvy

Planera uppgifter med hjälp av planeringsvyn. Det är enkelt att arbeta med sprintar, ranka ärenden och sätta estimat.

Kunskapsbas

Tillåt era användare och kunder att söka i kunskapsbasen efter svar på sina frågor. Håll era interna dokument privata.

Z

SLA-hantering

Säkerställ att ni lever upp till era servicenivåer som att exempelvis svara en kund inom 2 dagar, eller att lösa incidenter inom 24 timmar.

E-postintegration

E-postintegrationen ger er möjlighet att konfigurera ett projekt till att skapa ärenden och kommentarer baserade på inkommande e-post.

Ärendehantering

Prenumerera på händelser, tagga ärenden, byt ägare eller avdelning, kommunicera privat och med användarna – allt i samma vy.

Kalendervy

Använd denna vy för en överblick över den närmsta tiden med ärenden, sprintar, att-göra-ärenden och viktiga datum.

Behörigheter

Hantera vilka användare som har behörighet till era projekt. Ni kan även begränsa dessa, så att vissa kan se men inte editera information.

Dashboard

Dashboarden är tänkt att vara startsidan, där ni får en överblick över och kan organisera era ärenden. Konfigurerbar efter era behov.

U

Tillgängliga resurser

Här ser ni enkelt vecka för vecka vilka medarbetare som finns tillgängliga. Detta kommer underlätta ert planeringsarbete.

n

Projektmallar

Om ni ofta arbetar i nya projekt men gärna behåller liknande struktur kan mallar vara något för er. Superenkelt att starta upp fler och nya projekt.

w

Stöd för er metodik

VisionFlow stödjer flera populära projektmetodiker så som Agile, Lean och PMBOK. Systemet är anpassningsbart till just er metodik. 

f

Sammanfattning

Genom projektsammanfattningen får ni en överblick över era projekt. Välj visualisering själv – lista, tabell eller diagram.

Sätt upp VisionFlow som det passar er

Andra lösningar i VisionFlow som kan vara intressanta för er

l

Ärendehantering

Hantera, organisera och kommunicera ärenden effektivt

Produktutveckling

Sammanför hela organisationen för snabbare och enklare kommunikation

Inventariehantering

Bygg en komplett databas med all inventering och koppla dessa till ärenden och mycket mer

Vill ni komma igång med VisionFlow redan idag?