Kontraktshantering

Hantera, organisera och kommunicera kontrakt effektivt

VisionFlow är det perfekta verktyget för att hantera avtal och kontrakt inom alla typer av branscher och företag. Systemet hjälper er att hantera, organisera och kommunicera kontrakt effektivt. På det sättet kommer er organisationen fungera smidigt samtidigt som ni aldrig missar några viktiga kontraktsdatum.

i

Alla kontrakt tryggt och säkert på ett ställe

Effektivisera genom att ha alla kontrakt på ett och samma ställe. Undvik borttappade dokument  och upplev istället VisionFlows lösning med  med tillhörande dokument och information kopplade till kontraktet

p

Sätt upp kontrakt med information ni tycker är viktig

Ange enkelt viktig information – så som kund, start- och slutdatum, specifika produkter som kontraktet gäller och om en SLA ska användas. Sätt upp faktureringsinformation och anpassade fält specifika för er verksamhet.

Missa aldrig ett viktigt kontraktdatum

Genom smidig förvaltning av era kontrakt kommer ni aldrig missa ett viktigt kontraktdatum. Ta hjälp av kalendern för att påminna om enskilda kontrakts viktiga datum.

Z

Översikt över alla era kontrakt, oavsett status

Nyttja kontraktsöversikten för varje bolag så ni lätt får en översikt över kunder och partners. Ni lägger även enkelt in ett nytt kontrakt på bolaget när det behövs.

Få ut mer av kontraktshanteringen

v

Dokument

Spara delade dokument, sätt tillgänglighet för olika användargrupper och se historiken för varje enskilt dokument.

Kalender

Håll enkelt koll på utgående kontrakt genom att filtrera på kontrakt i kalendern. Då kommer alla utgående kontrakt att visas i kalendern.

Z

SLA-hantering

Försäkra er om att ni lever upp till era service nivåer som att svara en kund inom 2 dagar, eller att lösa incidenter inom 24 timmar.

Emailintegration

Emailintegrationen ger er möjligheten att konfigurera ett projekt till att skapa ärenden och kommentarer baserat på inkommande email.

Ärendehantering

Prenumerera på händelser, tagga ärenden, byt ägare eller avdelning, kommunicera privat och med användarna – allt i samma vy.

i

Historik

Få en komplett överblick av hur många ändringar som gjorts. Du kan se vilka ändringar som gjorts, av vem och vid vilken tidpunkt.

Tjänstekatalog

Sätt upp en tjänstekatalog där era kunder kan välja och vraka bland era tillgängliga produkter. Snabbt och enkelt.

Dashboard

Dashboarden är tänkt att vara startsidan, där ni får en överblick över och kan organisera era ärenden. Konfigurerbar efter era behov.

s

Incidenthantering

Hantera incidenter snabbt genom att säkerställa att rätt team tar ägandeskap av incidenten. Håll er sedan uppdaterade hur arbetet går.

n

Tillgångshantering

En kraftfull CMDB hjälper er strukturera och hålla koll på alla era produkter, tjänster, dokument och tillgångar kopplat till kontrakt.

w

Skräddarsydda fält

Behöver ni sätta upp specifika fält för era kontrakt? Då kan ni skapa specialfält utifrån just era behov och önskemål.

r

Fakturainformation

Sätt upp faktureringsinformation så som betalningsvilkor, faktureringsperiod, belopp samt vilken valuta fakturan avser.

Navigera enkelt bland kontrakt och kunder.

Få tillgång till kundernas tillhörande dokument, ärenden, och hela kommunikationshistorian för en mer effektiv kontraktshantering. Med VisionFlow får du snabbt och enkelt tillgång till all kunddata på en och samma vy. 

”Supportanvändare har idag högre krav på insyn och transparens, de vill veta vad som händer med deras ärenden. […] VisionFlow uppfyller våra krav och mer därtill.”

Robert Gehring, Chef för medlems-, förlags- och kundservice på STIM

Läs kundberättelse

Sätt upp VisionFlow som det passar er

Andra lösningar i VisionFlow som kan vara intressanta för er

v

Business support

Stödjer hela er verksamhet på ett ställe

l

Ärendehantering

Hantera, organisera och kommunicera ärenden effektivt

n

Projekthantering

Få full koll på tidsåtgång, ärenden och dokument

Vill ni komma igång redan idag?