Kontraktshantering

Hantera, organisera och kommunicera kontrakt effektivt

VisionFlow är det perfekta verktyget för att hantera avtal och kontrakt inom alla typer av branscher och företag. Systemet hjälper er att hantera, organisera och kommunicera kontrakt effektivt. På det sättet kommer er organisationen fungera smidigt samtidigt som ni aldrig missar några viktiga kontraktsdatum.

Vad är Kontraktshantering?

 

Kontraktshantering är den process där man hanterar de olika kontrakt eller avtal som företag ha. Processen omfattar hela kontraktets livscykel, från före till efter undertecknandet, och inkluderar förnyelse, omförhandling, verkställighet, efterlevnad, arkivering och lagring av kontrakt. Kontraktshantering är viktigt av många olika anledningar. Det hjälper till att minska risker och kostnader, att fatta välgrundade beslut och öka effektiviteten hos organisationer.

Varför kontrakthantering med VisionFlow

Tryggt och säkert

Effektivisera genom att ha alla kontrakt på ett och samma ställe. Undvik borttappade dokument och upplev istället VisionFlows lösning med tillhörande dokument och information kopplade till kontraktet.

i

Hantera kontrakt

Med VisionFlow kan du sömlöst hantera alla typer av kontrakt. Det går att skapa, redigera, skicka, signera och samla alla dina kontrakt på ett och samma ställe. Dessutom får ni uppdateringar när viktiga kontrakt håller på att löpa ut.

Anpassa kontrakt

Ange viktig information så som kund, start-och slutdatum, specifika produkter som kontraktet gäller och om en SLA ska användas. Sätt upp faktureringsinformation. 

Missa aldrig ett kontraktsdatum

Genom smidig förvaring av era kontrakt kommer ni aldrig missa ett viktigt kontraktsdatum. Ta hjälp av gruppkalandern för att påminna om enskilda kontrakts viktiga datum. 

Z

Översikt

Nyttja kontraktsöversikten för varje bolag så ni lätt får en översikt över kunder och partners. Ni lägger även enkelt in ett nytt kontrakt på bolaget när det behövs.

n

Dokumenthantering

Med VisionFlow kan ni dessutom hantera alla viktiga dokument. Om ni behöver något dokument inför ett kontrakt finns allt samlat på en och samma plats.

Allt du behöver för en effektiv kontrakthantering

Övergripande kundkort med all information som behövs

Full överblick

Följ kunden i varje detalj, se vilka ändringar som gjorts och av vem. Få all viktig information på ett klick och bygg starka relationer. Genom att ha full spårbarhet med kundkortet kan ni enkelt se alla kontrakt som finns hos en kund eller organisation och enkelt uppdatera, lagra eller signera kontrakt.

Gruppkalender

Missa inga viktiga datum

Med VisionFlows gruppkalender kan du ställa in viktiga påminnelser för hela teamet så att inget hamnar mellan stolarna. Dessutom kan du enkelt lägga till möten eller andra viktiga aktiviteter direkt i kalendervyn så att du kan organisera alla händelser så smidigt som möjligt.

Dashboard vy

Navigera enkelt bland kontrakt och kunder

Få tillgång till kundernas dokument, ärenden och hela kommunikationshistoriken för en mer effektivt kontraktshantering. Med VisionFlow får du snabbt och enkelt tillgång till alla kunddata på en och samma vy.

Få ut mer av kontraktshanteringen

v

Dokument

Spara delade dokument, sätt tillgänglighet för olika användargrupper och se historiken för varje enskilt dokument.

Kalender

Håll enkelt koll på utgående kontrakt genom att filtrera på kontrakt i kalendern. Då kommer alla utgående kontrakt att visas i kalendern.

Z

SLA-hantering

Försäkra er om att ni lever upp till era servicenivåer som exempelvis att svara en kund inom 2 dagar, eller att lösa incidenter inom 24 timmar.

E-postintegration

E-postintegrationen ger er möjlighet att konfigurera ett projekt till att skapa ärenden och kommentarer baserat på inkommande e-post.

Ärendehantering

Prenumerera på händelser, tagga ärenden, byt ägare eller avdelning, kommunicera privat och med användarna – allt i samma vy.

i

Historik

Få en komplett överblick av hur många ändringar som gjorts. Du kan se vilka ändringar som gjorts, av vem och vid vilken tidpunkt.

Tjänstekatalog

Sätt upp en tjänstekatalog där era kunder kan välja och vraka bland era tillgängliga produkter. Snabbt och enkelt.

Dashboard

Dashboarden är tänkt att vara startsidan, där ni får en överblick över och kan organisera era ärenden. Konfigurerbar efter era behov.

s

Incidenthantering

Hantera incidenter snabbt genom att säkerställa att rätt team tar ägandeskap av incidenten. Håll er sedan uppdaterade hur arbetet går.

n

Tillgångshantering

En kraftfull CMDB hjälper er strukturera och hålla koll på alla era produkter, tjänster, dokument och tillgångar kopplat till kontrakt.

w

Skräddarsydda fält

Behöver ni sätta upp specifika fält för era kontrakt? Då kan ni skapa specialfält utifrån just era behov och önskemål.

r

Fakturainformation

Sätt upp faktureringsinformation så som betalningsvillkor, faktureringsperiod, belopp samt vilken valuta fakturan avser.

”Supportanvändare har idag högre krav på insyn och transparens, de vill veta vad som händer med deras ärenden. […] VisionFlow uppfyller våra krav och mer därtill.”

Robert Gehring, Chef för medlems-, förlags- och kundservice på STIM

Läs kundberättelse

Sätt upp VisionFlow som det passar er

Andra lösningar i VisionFlow som kan vara intressanta för er

v

Business support

Stödjer hela er verksamhet på ett ställe

l

Ärendehantering

Hantera, organisera och kommunicera ärenden effektivt

n

Projekthantering

Få full koll på tidsåtgång, ärenden och dokument

Vill ni komma igång med VisionFlow redan idag?