Få full överblick

Möjligheten att analysera data är viktig för hela organisationen. Med hjälp av vårt analysverktyg kan du på ett smidigt sätt skapa en översikt över alla viktiga verksamhetsaspekter. Granska öppna ärenden, håll koll på alla försäljningsförfrågningar och kategorisera alla frågor så att du enklare kan göra prioriteringar 📊

Ärendefördelning

Kategorisera in alla ärenden

Ärendehantering och statistik hjälper dig att bli mer produktiv
I vårt analys verktyg kan du se statistik och öka effektiviteten i din ärendehantering samt. Se antalet ärenden som kommer in och hur arbetet med dessa pågår. Du kan dela upp dina ärenden i flera kategorier så att du kan dela upp ärendena efter ämne baserat på dina etiketter och filter.

 

 Öka produktiviteten

Ha koll på produktiviteten och se hur alla ärenden utvecklas. Upptäck eventuella flaskhalsar tidigt och åtgärda problem snabbare med en samlad bild av alla öppna ärenden. Erbjud stöd och rådgivning till medarbetare som fastnat i ett ärende och effektivisera hela organisationen i ett tidigt skede.

Genom att tidigt erbjuda kunderna de rätta lösningarna ökar ni också kundnöjdheten och bygger en trygg kundupplevelse för varje enskild kund.

Ärendefördelning

Missa aldrig en potentiell affär!

Med hjälp av vårt analysverktyg kan du få övergripande statistik över inkommande säljförfrågningar och dela in dem i olika kategorier så att du kan få en överblick över alla typer av förfrågningar.
Försumma aldrig en ny möjlighet med nya kunder och se till att inget faller mellan stolarna med hjälp av rätt statistik

Varför VisionFlow

Svenskt

VisionFlow är ett renodlat svensk bolag med alla sina servrar i Sverige. Hos oss kan du känna dig trygg med din data. När du använder Visionflow kan du lita på att all information och alla personuppgifter är skyddade och följer svensk dataskyddslagstiftning. Ditt företags och dina kunders integritet hålls inom landets gränser och skyddas på högsta nivå.

j

Flexiblet

VisionFlow är ett system som utvecklas med din organisation. Stor eller liten, oavsett vilka behov du har så har vi en lösning för dig. Med vårt system kan du välja fritt för att möta dina specifika behov och önskemål. Vår flexibla lösning är också en av de mest förmånliga på marknaden.

Analys Ingår alltid

Allt ska inte behöva kosta mer för att vara rätt. Med visionFlow har ni alltid access till analysverktyget, utan att ni behöver bygga på med en extra tilläggsmodul.
Om ni vill hitta mer information så kan ni läsa om alla priser och moduler här

🖤

Nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Boka en personlig demo och upptäck möjligheterna med VisionFlow

Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev!
Det gick inte att skriva upp dig för nyhetsbrev. Dubbelkolla din angivna mailadress och skicka igen. Du måste ange en giltig emailadress Du måste godkänna att dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
Kul att du skrivit upp dig för vårt nyhetsbrev!

Vi kommer skicka ett mail inom kort för att bekräfta din mailadress.