VisionFlow för

Tjänsteföretag

Ha kunden i fokus med VisionFlow

Välkommen till en vardag där verksamheten styrs av ett smart och effektivt system och där medarbetarna, era mest värdefulla resurser, står i fokus. Inom tjänstesektorn är medarbetarnas bidrag avgörande och med VisionFlow tar ni ett stort steg mot att förenkla och optimera deras arbetsdag. Med VisionFlow får du en kundservice i världsklass. Vår sofistikerade och professionella lösning ger er verktygen för att leverera förstklassig service till era kunder och samtidigt skapa en arbetsmiljö som främjar produktivitet och effektivitet.

Utvalda moduler och funktioner för tjänsteföretag

Inom tjänsteföretag är medarbetarna den mest värdefulla resursen. Därför är det avgörande att förenkla och optimera deras arbetsdag så att de kan leverera kundservice i toppklass. Med VisionFlow har ni nyckeln till att uppnå just detta.  VisionFlow är inte ett system, utan en strategisk partner som hjälper till att maximera medarbetarnas potential. Genom att använda VisionFlow kan ni erbjuda kundservice i världsklass. Ni har verktygen för att hantera ärenden och uppgifter snabbt och effektivt, vilket resulterar i nöjda kunder och ökad kundlojalitet. Dessutom kan ni övervaka och mäta er servicekvalitet för att ständigt sträva efter förbättringar. 

VisionFlow är ett smart och effektivt system som frigör tid och resurser så att era kunder kan ta del av era tjänster på bästa sätt. 

Effektivisera verksamheten med VisionFlows ärendehantering, genom att ta emot och fördela alla aktiviteter på ett strukturerat sätt kan ni säkerställa smidiga arbetsflöden och undvika missförstånd mellan olika avdelningar. VisionFlows ärendehantering ger er full spårbarhet, vilket eliminerar risken för kommunikationsfel och säkerställer att varje enskild aktivitet spåras på ett korrekt sätt. Öka produktiviteten och samarbetet på ert bolag med VisionFlows ärendehantering och ta kontroll över era arbetsprocesser på ett effektivt sätt.

Med VisionFlows kunskapsbas optimerar ni er organisations kompetens och säkerställer att alla får ta del av relevant information och praxis. Med vår plattform kan ni på ett smidigt sätt sprida och tillhandahålla kunskap inom hela organisationen. Med VisionFlows kunskapsbas skapar ni en central och lättillgänglig plattform för att dela och få tillgång till väsentlig information. Detta säkerställer att teamen har tillgång till bästa praxis och viktig kunskap för att kunna optimera sina tjänster.

Med VisionFlow optimerar ni er försäljning och avtalshantering, genom att samla kundkonton och avtal på ett och samma ställe. VisionFlow är en smidig och effektiv plattform som underlättar försäljning för både nya och befintliga kunder. Med vårt kompletta system kan ni hantera kundrelationer och avtal på ett smidigt sätt, vilket ger ökad effektivitet och bättre kundservice.

 

Med VisionFlows supportcentermodul får ni en smidig och effektiv kontaktväg till era kunder och slutanvändare. I supportcentret finns det flera funktioner, bland annat möjligheten att skapa anpassade formulär på er webbplats. Dessa formulär skapar automatiskt ärenden i VisionFlow när de skickas in. Användarna kan själva skapa, hantera och spåra sina ärenden, vilket ger dem större kontroll över sina krav och önskemål. Dela viktig information genom att publicera nyheter, FAQs, dokument och filer till användare och kunder. Supportcentret fungerar som en enklare webbportal där ni själva kan sätta upp parametrar för vad användarna har tillgång till och inte, vilket säkerställer att användarna endast har tillgång till relevant information. Använd det som en helpdesk, kundsupport eller serviceorganisation för att ge era användare snabb och enkel support.
Supportcetner - Business Support

 

 

Fler moduler och funktioner

Inom tjänstesektorn är det viktigt att ha ett antal funktioner och moduler som kan hjälpa till att hantera olika projekt, produkter och kundrelationer på ett effektivt sätt. Här är några funktioner och aspekter som är särskilt relevanta:

Alltid med VisionFlow

Processtöd

Dashboards

Ärendehantering

Mobilversion

Rapporter och statistik

Integrationer

Gruppkalender

i

Dokumenthantering

Vill ni komma igång med VisionFlow redan idag?