VisionFlow för

Tjänsteföretag

I ett tjänsteföretag brukar den värdefullaste resursen vara medarbetarna. Med ett smart och effektivt system, som täcker det mesta, kommer ni långt på er resa att förenkla era medarbetares vardag.

Ge er kund service i världsklass – med hjälp av VisionFlow!

Automatisera er administration

Vem vill inte slippa onödig administration och personberoende? När ni automatiserar er ärendehantering med VisionFlow så eliminerar ni samtliga problem och ineffektiva arbetssätt. 

Ett automatiserat ärendehanteringssystem ger er kontroll och översikt av era aktiviteter – samt effektivare flöden!

Arbeta tillsammans I ärenden

Med VisionFlow får du full kontroll över alla dina supportärenden, du kan med enkelhet delegera arbetsuppgifterna och uppdatera status på dina ärenden. Att ha effektiva verktyg för kommunikation och samarbeten är väldigt viktigt och med VisionFlow får du ett integrerat chattsystem med möjlighet att chatta direkt med en kollega eller kund- Dessutom kan du m,ed VisionFlow se dina ärenden som handlägs i realtid, det innebär att du aldrig behvöer oroa dig för dubbelarbete. 

Asset management 

Med VisionFlow kan ni bygga en komplett databas med all inventering av era produkter, hårdvara eller mjukvara. Ni kan även koppla era tillgångar till ärenden, problem och ändringar samt avtal och leverantörer. Ni får även tillgång till en kraftfull Configuration Management Data Base (CMDB) som kan kopplas till de flesta verktyg för skanning, importering och insamlande av data.

Rapporter

Med VisionFlow kan du också skapa värdefulla rapporter med data som finns tillgänglig i plattformen. Du kan använda förinstallerade mallar eller skapa egna rapporter för att dela med dig av framsteg och åtgärder till projektledare, teamledare och kunder. Det ger dig en överblick över allt som händer i ditt projekt och hur du kan förbättra det.

Intern kunskapsbas

Strukturera upp supporten med hjälp av vår kunskapsbas Det ger dig en enhetlig kvalité med all information samlad på ett och samma ställe. Kunskapsbasen underlättar för organisationen genom att göra supporten mindre personberoende och ger möjlighet för alla att dela kunskap mellan varandra

Integration med VisionFlow

VisionFlow integrerar med andra verktyg som du använder i ditt arbete. Vi tror på att skräddarsy lösningar efter kundens behov och implementerar nya integrationer löpande. Detta ger dig friheten att välja vilka verktyg du vill använda för att skapa ett smidigt och effektivt arbetsflöde.

Logotyp för Coor

”Vi har varit jättenöjda med systemet, och bäst av allt är användarvänligheten. Att det är så enkelt och lätt […]”

Malin Barkdal, Tjänsteägare på Coor

Vill ni komma igång redan idag?