VisionFlow för

Tjänsteföretag

I ett tjänsteföretag brukar den värdefullaste resursen vara medarbetarna. Med ett smart och effektivt system, som täcker det mesta, kommer ni långt på er resa att förenkla era medarbetares vardag.

Ge er kund service i världsklass – med hjälp av VisionFlow!

Automatisera er administration

Vem vill inte slippa onödig administration och personberoende? När ni automatiserar er ärendehantering med VisionFlow så eliminerar ni samtliga problem och ineffektiva arbetssätt. 

Ett automatiserat ärendehanteringssystem ger er kontroll och översikt av era aktiviteter – samt effektivare flöden!

Arbeta tillsammans I ärenden

Ni kan enkelt samarbeta i samma inkorg. Med VisionFlow som ärendehanteringssystem kan du i realtid se de ärenden som handläggs. Det innebär att ni aldrig behöver oroa er för dubbelarbete.

Asset management 

Med VisionFlow kan ni bygga en komplett databas med all inventering av era produkter, hårdvara och/eller mjukvara. Koppla tillgångar till ärenden, problem och ändringar samt avtal och leverantörer. Ni får en kraftfull Configuration Management Data Base (CMDB) som kan anslutas till de flesta verktyg för skanning, importering och insamlande av data.

Rapporter

Skapa värdefulla rapporter med datan som finns i VisionFlow. Ni kan använda er utav de förinstallerade mallarna eller skapa egna. Du kan dela med dig av rapporterna till projektledare/teamledare eller kund i VisionFlow för att få en överblick och ha koll över de åtgärder och framsteg som sker.

Intern kunskapsbas

Gör det enkelt för supporten och användarna att hitta redan dokumenterad information. Med en kunskapsbas blir supporten mindre personberoende och alla kan avlasta och dela kunskap mellan varandra.

Integration med VisionFlow

Vi tror på att skräddarsy efter kundens behov och implementerar nya integrationer löpande.

Logotyp för Coor

”Vi har varit jättenöjda med systemet, och bäst av allt är användarvänligheten. Att det är så enkelt och lätt […]”

Malin Barkdal, Tjänsteägare på Coor

Vill ni komma igång redan idag?