Customer Relationship Managment

Bygg långvariga relationer med VisionFlow

Customer Relationship Management (CRM) är en filosofi där fokus ligger på kunden genom alla delar av en organisation. Målet är att skapa långsiktiga relationer och få nöjda kunder. VisionFlow ger er verktyg för just det.

Hantera alla dina kundkontakter - på ett ställe

När målet är att skapa långsiktiga relationer och få nöjda kunder är det bra med ett effektivt arbetsflöde. Med VisionFlow hanteras alla era kundkontakter och information på ett ställe – enkelt och effektivt.

w

Kundinteraktioner samlade i samma system

Kundinteraktionerna hanteras på en central plats oavsett i vilket sammanhang dialogen inleds. All inkommande kontakt från kunder samlade i ett system.

d

Överblick, oavsett team som hanterar kundärendet

Genom att ha koll på alla ärenden förbättras kundupplevelsen oavsett vem i verksamheten som har kontakt med kunden; sälj, produktutvecklingsteamet eller kundsupport.

l

Allt från supportfrågor till genomförande av kundprojekt

Oavsett i vilket sammanhang en dialog startas, så som supportfrågor eller under genomförandet av ett kundprojekt, registreras ärendet i VisionFlow för att sedan enkelt kunna hanteras enligt era processer.

Allt på en och samma plats

Med VisionFlows CRM-plattform har du all kundinformation samlad på en och samma plats, vilket gör det enklare och mer effektivt att hantera dina kundrelationer Med vårt integrerade CRM-system kan du spåra och hantera dina kundinteraktioner på ett effektivt sätt, samtidigt som du skapar starka och långvariga kundrelationer. Vår servicehanteringsfunktion hjälper dig att organisera och optimera dina serviceleveranser, vilket gör att du kan leverera överlägsen kundsupport. .
Ni kan snabbt och enkelt samla in, organisera och analyser all kunddata för en smidigaste kundhantering. Det går att lagra allt från kontaktuppgifter till försäljningshistorik och kundinteraktioner. Att ha all data samlad på ett ställe gör att ni lättare kan skapa en mer personlig och relevant kundupplevelse, vilket i sin tur ökar kundnöjdheten och öka försäljningen.

Ärendehantering Kundhantering Kundsupport Historik

Optimera din kundrelation

Tänk dig att du aldrig mer behöver slösa tid på att leta efter viktigt information om dina kunders köp och ärenden. Med vårt system samlar vi all denna data på ett ställe och presenterar den på ett intuitivt och överskådligt sätt. Det går snabbt och enkelt att få en komplett överblick på varje kunds historik och preferenser. Dessutom underlättar VisionFlow arbetsflödet genom sina kraftfulla verktyg och funktioner. När all information är samlade på ett ställe går det snabbt att svara på kundförfrågningar och leverera enastående kundservice. Ni kan också dra nytta av rapportverktyget för att optimera er försäljningsprocess och fatta datadrivna beslut.

Dokumenthantering Tjänstekatalog Kontrakthantering Företagshantering

Vyer som underlättar

 

’Med CRM modulen kan du sortera alla vyer, iklusive kalendern. Du kan välja att endast visa ärenden som är relaterande till den användaren eller det företag som just du är intresserad av för stunden.  Med funktionaliteter som hjälper till att komma ihåg vikitga event som möte eller kontraktsslut för att underlätta för organisationen samtidigt som det bidrar till nöjda kundupplevelser.

 

Gruppkalender Kunskapsbas Accesshantering Emailintegration

”VisionFlow är perfekt för oss. Det är enkelt att arbeta i, går snabbt att komma igång med och är bra att arbeta vidare i. ”

Martin Epel, Systemförvaltare på Aleris

Läs kundberättelse

Sätt upp VisionFlow som det passar er

Andra lösningar i VisionFlow som kan vara intressanta för er

l

Ärendehantering

Hantera, organisera och kommunicera ärenden effektivt

Support

Ett kraftfullt verktyg som stöd till hela supportkedjan

v

Business support

Stödjer hela er verksamhet på ett ställe

Funktionalitet för CRM

v

Live-chatt

Live-chattmodulen gör det enkelt för er att kommunicera med era slutanvändare och kunder via en online live-chatt.

Kunskapsbas

Tillåt era användare och kunder att söka i kunskapsbasen efter svar till sina frågor. Håll era interna dokument privata.

Z

SLA-hantering

Försäkra er om att ni lever upp till era service nivåer som att svara en kund inom 2 dagar, eller att lösa incidenter inom 24 timmar.

Emailintegration

Emailintegrationen ger er möjligheten att konfigurera ett projekt till att skapa ärenden och kommentarer baserat på inkommande email.

i

Ärendehantering

Prenumerera på händelser, tagga ärenden, byt ägare eller avdelning, kommunicera privat och med användarna – allt i samma vy.

Ärendeplanering

Sätt upp återkommande ärenden, möten, kontraktsdatum och påminnelser för att försäkra er om att inget ärende glöms bort. 

Tjänstekatalog

Sätt upp en tjänstekatalog där era kunder kan välja och vraka bland era tillgängliga produkter. Snabbt och enkelt.

Accesshantering

Dashboarden är tänkt att vara startsidan, där ni får en överblick över och kan organisera era ärenden. Konfigurerbar efter era behov.

b

Kontrakt

Håll koll på alla era kontrakt och viktiga datum kopplade till dessa. Ni kan även ange ett SLA kopplat till ett visst kontroll.

Företagshantering

Hantera era kundföretag enkelt genom att lägga till och uppdaterar ert kundregister. Kontrakt, dokument och användare kan överblickas här.

Företagsprofiliering

Här finns möjligheter att använda er egen logotyp i systemet. Ni kan även välja att dölja alla spår av VisionFlow, allt era kunder kommer se är er loga.

Kundhantering

Ni kan anonymisera, ta bort, importera/exportera, se historik och dokument för era kundanvändare. Mer funktionalitet finns kopplad.

Vill ni komma igång redan idag?