VisionFlow för

Energibranchen

Underlätta verksamheten med VisionFlow

I en bransch så viktigt som energibranschen är det viktigt att ha ett system som underlättar alla typer av arbetsflöde och processer så att verksamma bolag snabbt och effektivt kan hantera alla typer av inkommande förfrågningar utan att något arbete stannar upp. Med allt strängare miljökrav är det viktigt att bolag har koll på sin dokumentation därför har VisionFlow implementerat en gedigen dokumenthantering som backas upp av vår avancerade sökfunktionalitet, så att ni med enkelhet ska kunna hitta och hantera alla olika typer av dokumentation direkt i systemet. Med VisionFlows CMDB kan ni även ha koll på hela er databas så att ni med enkelhet kan få en översikt på alla era produkter och tjänster.

Utvalda moduler och funktioner för energibranschen

VisionFlow är ett heltäckande system för energibranschen, med anpassade moduler som effektivt hanterar olika aspekter av projekt och arbetsflöden. Vårt system är mångsidigt och anpassningsbart för att möta de behov som finns inom energibranschen. Oavsett om ni behöver hantera era tillgångar, optimera kundsupporten eller visualisera era projekt är VisionFlow den ultimata plattformen för energibranschen.

För energibolag är det avgörande att ha kontroll över sina tillgångar, fastigheter, produkter, tjänster, anläggningar och objekt. VisonFlows CMDB ger er möjlighet att följa upp och hantera dessa resurser. Dessutom kan ni enkelt koppla ärenden och ansvariga personer till specifika objekt, vilket skapar en strukturerad och effektiv hantering av verksamheten. Det går även att kategorisera och med hjälp av en integrerad karta markera objekt för exempelvis arbetsorder eller uppgifter. 


VisionFlow är ett effektivt system som omfattar en avancerad Service Level Agreement (SLA)-hantering. I VisionFlow är alla moduler och funktioner integrerade med varandra, så viktiga funktioner kring CRM, kontraktshantering och ärendehantering arbetar sömnlöst med SLA-hantering och projekthantering. Genom att kombinera dessa moduler och funktioner kan företaget säkerställa en smidig och effektiv hantering av sina serviceavtal, vilket ökar kundnöjdheten och ger möjlighet till en mer strukturerad och effektiv affärsprocess. Det går även enkelt att hantera arbetsorder eller uppgifter kopplade till olika produkter och tjänster sam resursallokering vid behov. 

Skapa en gemensam dashboard för att få översikt på samtliga ärenden och avgör vad för data som är mest relevant för er verksamhet. Samtidigt kan varje användare ha en personlig dashboard som ger dem en mer detaljerad översikt över sina tilldelade ärenden och arbetsuppgifter. I VisionFlow är dashboard och vyer enkla att skapa och anpassa med drag-and-dropwidgets, vilket ger en möjlighet att skräddarsy dem efter företagets unika behov. Oavsett om ni hanterar energibolag eller liknande verksamheter så går det enkelt att skapa de dashboard och vyer man önskar för att få en så smidig överblick och så effektiva arbetsflöden som möjligt.  Ta kontroll över era ärenden med vår kraftfulla dashboard.  Med den inbyggda kartfunktionen kan ni även hantera olika arbetsorder och uppgifter kopplade till olika produkter och tjänster samt resursallokering. 

Effektivisera kunskapshanteringen med VisionFlow. Med vår kunskapsbas kan ni med lätthet skapa, publicera, samverka och hantera kunskapsartiklar och dokument. Oavsett om det gäller interna eller externa användningsområden så ger vår modul er verktygen för att smidigt hantera information om era produkter, tjänster och tillgångar. Genom att använda vår modul i kombination med supportcentermodulen kan ni publicera kunskapsartiklar för slutanvändare eller kunder. Det är en viktig och användbar funktion för att skapa och hantera teknisk dokumentation som sedan är lättillgänglig i systemet för användare att ta del av. Kunskapsartiklar kan enkelt länkas mellan varandra för återanvändning eller kopplas till relevanta ärenden i syfte att skapa en smidig dokumentation. VisionFlows sökfunktion gör det enkelt att hitta och föreslå relaterade kunskapsartiklar för era ärenden. Tillgängliggör kunskapsbasen för kunder eller slutanvändare genom att publicera den i modulen för supportcentret. Ge teamet och användarna en centraliserad och lättillgänglig plattform för att snabbt få svar på sina frågor och öka produktiviteten.  

 

Fler moduler och funktioner för energibranschen

Inom energibranschen är det viktigt att ha ett antal funktioner och moduler som kan hjälpa till att hantera olika projekt, produkter och kundrelationer på ett effektivt sätt. Här är några funktioner och aspekter som är särskilt relevanta för energibranschen:

Logotyp för Polystar

”Vi valde VisionFlow dels för att det är så flexibelt, dels för att man kan arbeta med så många olika typer av ärenden i systemet och dels för att det finns så många olika typer av rättigheter man kan använda.”

Ida, Tjänsteägare på Hedemora Energi

Alltid med VisionFlow

Processtöd

Dashboards

Ärendehantering

Mobilversion

Rapporter och statistik

Integrationer

Gruppkalender

i

Dokumenthantering

Vill ni komma igång med VisionFlow redan idag?