VisionFlow för

Industriproduktföretag

I takt med att företag och arbetssätt konstant är under utveckling tillkommer utmaningen att upprätthålla affärskontinuitet och förbli motståndskraftig. Den snabbaste vägen till framgång börjar med översikligthet och spårbarhet av företagets produkter och tillgångar.

Produktutveckling

För att hålla tempot uppe i produktutvecklingen erbjuder vi ett sammanhängande system som stöder och effektiviserar era prestationer samtidigt som det ger ett stort värde till era kunder. Med VisionFlow får ni en komplett plattform för produkters livscykel där alla medarbetare kan integrera med varandra samt få en översikt av ändringar och framsteg som har gjorts. 

Asset management 

Med VisionFlow kan ni bygga en komplett databas med all inventering av era produkter, hårdvara och/eller mjukvara. Koppla tillgångar till ärenden, problem och ändringar samt avtal och leverantörer. Ni får en kraftfull Configuration Management Data Base (CMDB) som kan anslutas till de flesta verktyg för skanning, importering och insamlande av data.

Rapporter

Skapa värdefulla rapporter med datan som finns i VisionFlow. Ni kan använda er utav de förinstallerade mallarna eller skapa egna. Du kan dela med dig av rapporterna till projektledare/teamledare eller kund i VisionFlow för att få en överblick och ha koll över de åtgärder och framsteg som sker.

Intern kunskapsbas

Gör det enkelt för supporten och användarna att hitta redan dokumenterad information. Med en kunskapsbas blir supporten mindre personberoende och alla kan avlasta och dela kunskap mellan varandra.

Integration med VisionFlow

Vi tror på att skräddarsy efter kundens behov och implementerar nya integrationer löpande.

Logotyp för Woody Bygghandel

Den stora fördelen med VisionFlow för oss är att systemet är så mångsidigt och skalbart. Man kan göra så mycket i systemet: allt från ha koll på alla aktuella och historiska ärenden, ha koll på alla våra delägare, SLA:n och tjänster samt alla projekt vi är involverade i.

Mats Björklund, Applikations-specialist, Woody Bygghandel

Vill ni komma igång redan idag?