VisionFlow för

Fastighetsbolag

VisionFlow – ett system, obegränsade möjligheter

VisionFlow är en plattform som består av standardiserade komponenter och moduler som gör det lätt och smidigt att implementera funktionalitet och anpassa systemet utifrån era verksamhetsbehova.

VisionFlow är grunden för alla våra system – utveckling och uppdateringar är något vi genomför kontinuerligt för att dels möta nya standarder men också för ökad funktionalitet. Med andra ord så kommer ni alltid att ha ett modernt fastighethetssystem som utvecklas i takt mer er på er resa i tillväxt.

Vårt system är till grunden databasstyrt. Vilket innebär att lagring av data matchar respektive process för att supportera era behov för t.ex. bättre överblick, underlättande av beslutsfattande och prioriteringar, realtidsanalyser, minskade ledtider, ökad kapacitet och vinstmarginal.

  Kundsupport & Helpdesk för fastighetsbolag

  Kvalitativ kundsupport: VisionFlow hjälper dig att enkelt och smidigt samla supportärenden, tilldela och svara på dem. Med VisionFlow är det möjligt att ha konversationer för interna konversationer och separata konversationer med kund på ett och samma ärende. Detta gör att nödvändig information finns lättillgänglig för er att ta del av under arbetets gång.

  Projekthantering bolag för fastighetsbolag

  Spårning av projekt i team: VisionFlow hjälper dig att arbeta utan gränser! Planera, kör och skala upp ditt optimala arbetsflöde på en samlad plattform. Alla ärenden hanteras lätt i ditt team och med slutanvändare, samla arbetade timmar med timers eller tidrapporter. VisionFlow hjälper dig att spåra ärenden och problem tillsammans.

  Ni kan enkelt välja olika sätt att visualisera era ärenden. Använd exempelvis en enkel tabellvy, Gantt, Kanban eller kalendervy. Använd filtreringsfunktionaliteten och se den information du är ute efter genom ett enkelt knapptryck, eller gruppera information och exportera denna i det format som passar er bäst.

  Få en överblick av alla ärenden och er supportprocess genom dashboarden

  Skapa en gemensam dashboard för visualisering av alla ärenden för en snabb överblick av hur arbetet fortgår. Avgör själv vilken data som är viktig för just er att ha med på er dashboard. Alla användare har även en personlig dashboard där de kan få en mer specifik överblick över deras eget arbete och vilka ärenden de har fått tilldelade till sig själva. Våra dashboards är anpassningsbara med drag and drop widgets. 

  Rapporter för fastighetsbolag

  Skapa värdefulla rapporter med datan som finns i VisionFlow. Ni kan använda er utav de förinstallerade mallarna eller skapa egna. Du kan dela med dig av rapporterna till projektledare/teamledare eller kund i VisionFlow för att få en överblick och ha koll över de åtgärder och framsteg som sker.

  Kunskapsbas för fastighetsbolag

  Gör det enkelt för supporten och användarna att hitta redan dokumenterad information. Med en kunskapsbas blir supporten mindre personberoende och alla kan avlasta och dela kunskap mellan varandra.

  Integration med VisionFlow

  Vi tror på att skräddarsy efter kundens behov och implementerar nya integrationer löpande.

  Logotyp för Coor

  ”Vi har varit jättenöjda med systemet, och bäst av allt är användarvänligheten. Att det är så enkelt och lätt […]”

  Malin Barkdal, Tjänsteägare på Coor

  Vill ni komma igång redan idag?