Facility Management

Avdelningar

Säkerhet, drift, personal
och business support

Z

Favoritfunktioner

Sökbarheten
Mailfunktionen
Ärendekonfigurering

Coor är en av nordens ledande facility management-leverantörer som erbjuder tjänster som krävs för att en verksamhet ska fungera bra och effektivt. De erbjuder specialistkompetens inom arbetsplats- och fastighetsservice samt strategisk arbetsplatsutveckling.

Läs mer om Coor

Vad tycker ni om VisionFlow?

”Vi har varit jättenöjda med systemet, och bäst av allt är användarvänligheten. Att det är så enkelt och lätt att bygga regler, att maila och följa ett ärende hela vägen från början till slut”. Så beskriver Malin Barkdal, tjänsteägare på Coor, hur det är att jobba med VisionFlow.

”Min favoritfunktion är nog ändå sökfunktionerna, plus att det är så lätt att bestämma vad som ska hända med ett ärende om exempelvis 3 dagar. Det är smidigt! Och att det går att maila direkt från systemet är oslagbart!”

{

”Det är så lätt att bestämma vad som ska hända med ett ärende om exempelvis 3 dagar. Det är smidigt!”

Malin Barkdal
Tjänsteägare, Security and Operations

”Grundfunktionaliteten i VisionFlow är riktigt bra! Systemet är lättanvänt! Och användarna känner snabbt igen sig vilket är bra även för de som inte är så vana att arbeta i såna här system.

Det bästa med VisionFlow är att det är så flexibelt! Och stort! Och att allt hänger ihop! För oss som är så stora så behöver vi bara lägga upp exempelvis kunderna en gång, så finns de i systemets alla delar. Och att man kan lägga in regelverk på ett bra sätt, mallar för vidarebefordringar, mailregler och styra inkommande ärenden på ett så bra sätt.

{

”Mina favoritfunktioner är e-postreglerna. Dom har jag blivit fäst vid! Och automatmallarna! Dom tycker jag är så himla bra!”

Jeanette Huss
Chef, Business Support

Varför valde ni VisionFlow?

”För flera år sedan gjorde vi på Coor en jämförelse mellan olika ärendehanteringssystem, och VisionFlow stod bäst upp mot företagets krav och förväntningar.” säger Malin Barkdal

Jeanette Huss som bland annat är Chef på avdelningen ”Business Support” har använt VisionFlow sen 2015 och säger så här:  ”Vi blev rekommenderade Visionera och VisionFlow. Vi tycker det är ett bra system som passar våra behov, det är stort och det hjälper oss verkligen. Utan VisionFlow skulle vi inte kunna arbeta så vi fortsätter använda systemet och rekommenderar det också vidare till andra, både internt som externt.”

Om Visionera/VisionFlow vore ett djur, vilket djur skulle det då vara?

”Vilken svår fråga. Det skulle nog vara en panter, som springer fort själv, är superkompetent och har en uppenbar entreprenörsanda.” säger Jeanette Huss

UPPHOVSRÄTTSORGANISATION

VÅRDFÖRETAG

FACILITY MANAGEMENT

Vill ni komma igång redan idag?