FACILITY MANAGEMENT

Avdelningar

Säkerhet, drift, personal
och business support

Z

Favoritfunktioner

Sökbarheten
Mailfunktionen
Ärendekonfigurering

Coor är en av nordens ledande facility management-leverantörer som erbjuder tjänster som krävs för att en verksamhet ska fungera bra och effektivt. De erbjuder specialistkompetens inom arbetsplats- och fastighetsservice samt strategisk arbetsplatsutveckling.

Läs mer om Coor

Vad tycker ni om VisionFlow?

”Vi har varit jättenöjda med systemet, och bäst av allt är användarvänligheten. Att det är så enkelt och lätt att bygga regler, att maila och följa ett ärende hela vägen från början till slut”. Så beskriver Malin Barkdal, tjänsteägare på Coor, hur det är att jobba med VisionFlow.

”Min favoritfunktion är nog ändå sökfunktionerna, plus att det är så lätt att bestämma vad som ska hända med ett ärende om exempelvis 3 dagar. Det är smidigt! Och att det går att maila direkt från systemet är oslagbart!”

{

”Det är så lätt att bestämma vad som ska hända med ett ärende om exempelvis 3 dagar. Det är smidigt!”

Malin Barkdal
Tjänsteägare

För flera år sedan gjorde Coor en jämförelse mellan olika ärendehanteringssystem, och VisionFlow stod bäst upp mot företagets krav och förväntningar. Därför har vi fått förtroendet att leverera våra tjänster till Malin och hennes kollegor – ett beslut de fortfarande är mycket nöjda med.

UPPHOVSRÄTTSORGANISATION

VÅRDFÖRETAG

FACILITY MANAGEMENT

Vill ni komma igång redan idag?